Vendégkönyv

Írjon új bejegyzést a vendégkönyvünkbe:

 
 
 
 
 
 
*-os mezőket kötelező kitölteni!
E-mail címét sehol nem jelenítjük meg.
Biztonsági okokból mentjük az IP címet. 54.83.93.85.
Spamvédelem miatt csak átellenőrzés után jelenítjük meg bejegyzését.
Jogunkban áll megnézni, törölni és nem publikálni a bejegyzéseket.
12 entries.
K.Kata wrote on 2018-02-26 at 12:00:
Három éve vagyok az Éjjel-nappali fogászat páciense, ezalatt számos fogorvosuknál megfordultam már. Csak pozitívan tudok nyilatkozni, mind az ellátásról, a Doktornőkről, az asszisztensekről, illetve a mosolygós recepciós lányokról is. Igazán hálás vagyok az eddigi munkájukért, egészen biztos, hogy a jövőben is Őket fogom választani!
Jancsó Edina wrote on 2017-03-14 at 12:18:
Már 4 éve, hogy felfedeztem a rendelőt a kisebbik fiam egy szombat reggeli fogfájása okán. Azóta bárkinek meleg szívvel ajánlom, ha fogászat kerül szóba. A kedves, bájos, hozzáértő személyzet rendkívüli! A fiatalos lendület karöltve van jelen a rendelőben a nagy szakértelemmel. Ráadásul egy nagyon szuperül felszerelt rendelő komplexum! Nem mennék máshova! A gyerekeim imádnak fogorvoshoz járni, köszönöm!!!
Varga András wrote on 2017-01-18 at 19:15:
Gyökérkezelésre mentem egy olyan foggal, amelyet már 3 doktor kezelt nem túl eredményesen. Férfi vagyok 🙂 fogfájásom 10 skálán 12 volt, 2 óránként fájdalomcsillapító amit nem szedhetek állandóan mert tűzoltó vagyok és szolgálatban ott kell lenni " teljes " egészemben, beszámítható módon. Első alkalommal egy doktornő volt fájdalommentes kezelés. Másnap estére ismét fájni kezdett, gondoltam kibírom reggelig, hát nem hajnali 2:00 -kor ott ültem a székben. Tökéletes munka semmi fájdalom. Ez az első fogászat ahova úgy megyek mintha mondjuk tankolni vinném a kocsimat. Bemegyek, leülök, megcsinálják, hazamegyek. Árak hát.... hajnali 2:00 - kor 5000 ft-kértek!!!! Szuper árak, szuper szolgáltatás. Ajánlom mindenkinek.
Vanczák Csilla wrote on 2016-11-07 at 18:51:
Amikor már a cataflam sem hat, s az sztk fogorvos, nem nyúl hozzá, mert antibiotikumos kezelés szükséges, na akkor nyitottam ki a Google keresőben, hogy szombaton hol szabadítanak meg a kínzó fájdalomtól. Ekkor került elém a J+J Dent, s egy telefonhívásra aznap este már mehettem is. Pap Emese doktornő vett kezelésbe, és egy röntgen után már tudta a megoldást. Két nappal azelőtt is történt röntgen, ahol antibiotikumos kezelés alatt előirányozták a "jó" koronás fogam eltávolítását, amely egy hidat is tartott. Mondván más megoldás nincs! Pap Emese doktornő szakmai felkészültsége kiváló, és remek diagnoszta. Köszönöm Neki, hogy fájdalommentesen megszabadított a kínzó gyötrelemtől, megtarthattam a jó fogamat, mert a mellette lévő fogat kellett gyökér kezelni. A recepciós hölgy a második alkalommal már a keresztnevemen szólított... Szerintem több fogamat is ebben a rendelőben fogom megcsináltatni, ha szükséges lesz. Jó szívvel ajánlom azoknak, akik rettegnek a fogorvosoktól, mert itt minden más!
Gizella wrote on 2016-10-15 at 16:08:
Első alkalommal voltam itt, nagyon baráti árak és minden rendben volt, főleg az állandó nyitvatartás ami megnyugtató. Egy dolgon csodálkoztam csak, hogy nem írhatnak receptet. Ezt a helyzetet azért rendezni kéne, nyilván van valami oka de ahol orvos van ott receptnek is kell lennie, hiszen fogászati kezelés alkalmával előforulhat hogy receptköteles gyógyszert kell feliratni, gyulladáscsökkentő, egyebek. Ettől függetlenül elégedett voltam és máskor is fogok menni.
Fehér Gábor wrote on 2016-09-15 at 11:04:
Első alkalommal voltam a fogászaton egy hétvégi probléma miatt. Kicsit tartottam tőle, mert egy széttört fogról volt szó, ami nagyon érzékeny volt - de gyorsan le akartam tudni, hogy hét közben a munkámmal foglalkozhassak. Fekete doktornőhöz kerültem, aki fiatal kora ellenére nagyon óvatosan és ügyesen oldotta meg a problémát - az injekció nem fájt, s viszonylag gyorsan végeztünk - köszönöm az óvatos de profi munkát, ha fogaimmal gondban leszek tudom hova kell menni!
Eszter wrote on 2016-09-12 at 09:55:
Orsós Mercédesz doktornőnél jártam több alkalommal gyökérkezelés és egyéb beavatkozás miatt. Csak ajánlani tudom! Profi, gyors, szakszerű és mondhatni fájdalommentes volt a kezelés. Bátran forduljon hozzá, aki fogfájással küszködik! 🙂
Forgács Péter wrote on 2016-09-05 at 10:17:
Hajnali egykor mentem kínzó fájdalommal , korrekt profi módon megoldották, semmit nem kelett várnom. Napok szenvedését úsztam meg vele. Ajánlani tudom.
Makkainé wrote on 2016-08-30 at 20:48:
Hosszas szenvedés után,profi módon húzta ki az egyik nagy örlő fogamat kampós gyökérrel dr. Tóth Emese! Úgy, hogy előtte 2 fogorvos máshol nem vállalta. Ezúton is köszönöm még egyszer és azt is,hogy elvállalt! Makkainé
Tóth Henrietta wrote on 2016-08-26 at 10:39:
Előszőr is ott kezdeném hogy a fájdalom küszöböm egy ötös skálán minusz hat remegek rettegek a fogorvosoktól...mielőtt elmentem volna azért én is belenéztem a vendégkönyvbe csupa jot irtak nem is nagyon hittem el de azért megnyugtatott.Odaérve remegtem fáztam és őszintén nagyon féltem....pozitivan csalódtam de annyira hogy el sem tudom mondani még az inyekciót se éreztem és mondták mit csinálnak végig rettentő kedvesek !Igy bátran irom a "félősöknek" mint én menjetek semmit nem fogtok érezni.Köszönök mindent J+J :)És el se hittem hogy mosolyogva jövök ki valaha fogorvostol de itt az is sikerült 😉
Kővári Krisztián wrote on 2016-08-24 at 10:31:
Egy hétvégi kirándulás alkalmával begyulladt a bölcsességfogam, estére iszonyatos fájdalmak közepette kerestem fel a fogászatot, ahol mindenki kedves, aranyos és segítőkész volt annak ellenére, hogy hajnali 2 körül lehetett az idő. Megvizsgáltak, mindent elmondtak, elmagyaráztak, stb, majd szerdára kaptam időpontot, foghúzásra. Ma voltam ismét, és már az érzéstelenítőt sem éreztem, annyira ügyesen beadta az orvos. Soha többet nem megyek másik fogorvoshoz! Egyáltalán nem a körzetinél megszokott stílusban beszéltek velem, nem volt rendelőszaga a helynek, ami jelentősen enyhítette a félelmemet 🙂
T. Edit wrote on 2016-08-24 at 10:29:
Dr. László Tímea, precíz, korrekt, ügyes, kedves, megnyugtató doktornő ma reggel gyökérkezelt, én 5* érdemjegyet adok neki érte. Mostantól ő lett a kedvenc, elsőszámú fogorvosom!
failed Hívjon minket