Fogfehérítés

Fogfehérítés

Fogfehérítési eljárásainkat kedvező áron ajánljuk mindenki számára. A hófehér fogsor ma már nem luxus, hanem az ápolt megjelenés része. A kávé– és teafogyasztás, illetve a dohányzás okozta elszíneződéseket könnyen eltüntethetjük már kezeléssel. A fogfehérítés akkor lesz hatékony, ha az eljárás előtt a fogsort gondosan megtisztítjuk, fogkőeltávolítást végzünk majd polírozzuk a fogak felületét.
Lehetséges!

Otthoni fogfehérítés?

Amennyiben az otthoni fogfehérítést választja, akkor kényelmesen, a kanapén ülve végezheti el a kezelést olyan időpontban, amikor Önnek megfelel. Látogasson el rendelőnkbe, ahol elkészítjük az Ön fogsorára szabott sínt. Már egy hét után több árnyalatnyival ragyogóbb lesz a mosolya.
Fontos tudni, hogy saját fogazat esetén lesz csak egységes az eredmény. A pótlások, koronák anyaga nem egyezik a természetes fogakéval, ezért azokra nincsenek hatással a fehérítő vegyületek.
Fogfehérítés után kerülni kell azokat az ételeket, melyekben színezőanyagokat tartalmazó ételek, italok, pl: pirospaprika, paradicsom, bor. Ne igyon kávét, teát, cukros szénsavas üdítőket, gyümölcsleveket. A kezelés után meggyengül a fogzománc, így a színezékek könnyen bejutnak a fog szerkezetébe és foltosodást, elszíneződést okoznak. A csodálatos fehér mosoly megőrzésének érdekében érdemes betartani a fenti szabályokat és 1-2 hétig diétát tartani. Megéri!
Fogtérítésről készült árlistánkat itt találja!
failed Hívjon minket